De locatie wordt alleen gebruikt terwijl een rit loopt, van Starten tot Aangekomen. Uw ritten, voertuigen, plekken en tarieven worden op de telefoon opgeslagen. Ze verlaten hem alleen als u zelf een PDF, een CSV of een bestand deelt, of een back-up maakt.
Via het netwerk gaan de kaarttegels van een rit (OpenStreetMap), en de advertenties van Google, het toestemmingsformulier en de aankoop zonder advertenties. Verbetering voorstellen verstuurt het bericht dat u schrijft, alleen als u het verstuurt. Plekken worden op de telefoon herkend; uw positie wordt nooit verstuurd.
De volledige tekst staat in het privacybeleid.

